HAHAHAHA!!



http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_3290547.svd


det regnar över fjortisarna idag

hamnade i säng vid 5 tiden i morse, däckade direkt och hann sova i cirkus 4h innan fittstäderskan kom och väckte mig. hon som alltid brukar komma på eftermiddagen kom vid 9 på en tisdagmorgon under MITT lov, inte okej!? och självklart ska hon börja med mitt rum.. utav alla 5 andra rum så insisterade hon om mitt. fan. var ruggigt knepigt att försöka kommunicera med en polsk kärring som inte kan en gnutta engelska utan endast "städa här ja?" KRUPP!!

min dag är förstörd..


jag har en kalaspuff i naveln

något katastrofalt inträffade igår.. min telefunk ramlade ned i muggen! PAIN! vattenskadad nu och helt oanvändbar. ung som jag är och lever i teknikens tid så kan jag icke klara mig utan en lur, so catch me if you can. och bli inte bitter om jag låter bli att svara på sms, jag har en gammal nokia nu med silikonknappar och jag AVSKYR att skriva med nokia då det är näst inpå omöjligt. knepigt. sms är för de fega, ring istället.

tudeluu

pippi på g!

efter lång betänketid så har jag kommit fram till att jag äntligen ska köpa en nymf till min gojja då hon verkar känna sig lite ensam. på tiden att hon skaffar sig en ny man, precis som resten av oss :) så i morgon ringer jag upp en annons på blocket och förhoppningsvis går dem med på att sälja pippin till mig. yay :D


not cool

humör: förbannad och gråtfärdig

folk är helt IQ befriade, dock så lyckas jag aldrig bli förvånad längre när det kommer till mänsklighetens alla snedsteg.

min babe blev igår misshandlad, och för vad? för att en osäker individ ska känna sig liiite bättre, lite större. kanske en kompensation för att den här personen har en miniballe?
jag är fortfarande i chocktillstånd, började storböla hos macke och så fort jag tänker på vad som hänt så pressas en ny tår fram. känner mig så hjälplös :(





hoppas du vet att mina tankar finns hos dig, nu mer än förr,
och att jag innerligen hoppas att du kryar på dig snart!
jag tycker om dig. puss.

wicked

humör: totalt jävla bränd och heldöd

har nog sovit sammanlagt 3h på 3 dygn.. inte nyttigt.
såg baksmällan för 3e gången med nicole, träffade orre + polare som skulle på samma film, var mys att träffa den muppen igen. snackade minnen, tja, sådant som man brukar komma in på när man träffar 'ex' ?
sen var det en gammal gubbe som började ta på mig mitt på perrongen i tecen, vidrigt. kom en snubbe och befriade mig från den hemska mysgubbens händer, tack och lov. creds till dig mannen, civilkurage är fan beundransvärt.

nu ska jag till macke och jack och dygna där. yay. bilder kommer seeeeen.

ta taa

i finland gör man inte en lika big deal av det..

humör: solbränd och seg

jösses vad mycket uppmärksamhet man fick bara av att ligga och sola i string liggandes på mage.. kom igen, så mycket ser man inte? dessutom så är det skitfult med bikiniränder som sitter över hela arslet. tycker folk borde växa upp, har dem aldrig sett ett ass förr eller? verkade inte som det. muppar.

var i alla fall ute med malin i hellasgården och solade i 5h, awesome. snart kommer nicole, ännu mer awesome. och jag är hungrig. 
tjing

rest in peace

oh, en sak till. innan jag träffade folket i söndags var jag och nicole i stan, gled förbi plattan där det var nå sorts minnesstund. och för vad? jo, 3 döda och 9 svårt skadade i tel aviv på ett HBT center för unga. en maskerad man hade kommit in och börjat skjuta som ett cp där inne, f(ortfarande på fri fot.. )
när jag fick veta vad som hänt så måste jag erkänna att jag började storböla, vem fan tror han att han är? jag vart så otroligt jävla äcklad och jag kände ett så sjukt stort hat inom mig så det finns inte. bara för att man inte går efter normen och är straight, ÅH jag blir så jävla upprörd! hur fan kan man? det är pinsamt hur människor kan vara så trångsynta.


hate will never win. we'll keep on fighting for our rights!
my thoughts go out to you..
my deepest condolences :(



R.I.P

03.08.09

humör: svintrött

var ute med fabbe, måns och pelle och lekte på en krog samt på en kyrkogård. när grabbarna grus drog hem så drog jag och fabbe till tegnérlunden(?) och satt där från cirkus 01.00 och krökade fram tills 7 på morgonen. jisses vad man hann pinka under den tiden, haha. när solen äntligen kommit fram knatade vi ned till drottninggatan och satte oss på ett utefik med varsin kaffe, solade och tiggde pengar med hjälp av en påse där det först stod "vi är från afghanistan, behöver mer pengar". när vi märkte att folk garvade åt det så ändrade vi till "we are from germany, need money for beer" och snacka om att stålarna började rulla in då :D

när klockan  passerat 11 begav vi oss till kungsan och därefter satte vi oss på en kaj där vi hade kungaslottet framför oss och började spekulera då vi såg att kungen var hemma om vad fan han gör på dagarna egentligen. sitter han och glor på tv som vanligt folk eller sitter och klickar på datorn? kanske åker bräda? och av alla 400 rum, hur många är badrum? och vad skulle vakterna göra om en skiiitsnygg brud/snubbe kom och började porrdansa framför dem.. hmm.. ah, helvild natt med en massa utelämnade detaljer i alla fall. var spiknykter mellan 12-14, kom hem runt 16.00 och satan vad full jag blev då, haha! HELSJUKT!
too much text i knooow ^^



ta taaa

must have!

humör: happytime

fick precis ett essemess utav emir, måns zelmerlöw dubbelgångaren själv vilket fick mig att tänka på älskade måns för första gången på länge! precis lagom till studiebidraget, dags för mig att införskaffa mig hans nya album, MZW! blev också sjukt nostalgisk och började tänka tillbaka till alla gånger då jag fått träffa honom, och slängkyssen från bussen i tekniska högskolan, ÅH!



klickade genast in mig på hans hemsida, www.mzw.se , och kollade upp turnédatum, 14e augusti ska jag till grönan och befinna mig längst fram, precis som vanligt och dyrka denna underbara sångare. kalla mig fjortis, kalla mig vad fan ni vill men måns har alltid varit min gud! ja, han är grymt snygg, men det jag älskar mest med honom är att han alltid är lika trevlig mot sina fans och jag ser upp till hans framgång, finns absolut ingenting som han någonsin gjort fel i mina ögon!



OH DAMN!!

han sa det bra. så sant.

"- Det är orimligt att människans välfärd baseras på andra arters lidande"Mikael Gustafsson.

bah, bah och dubbelbah

MEN DET VAR VÄL ETT OÄNDLIGT JÄVLA TJAT OM SVININFLUENSAN!!
vilken blogg man än läser, stor som liten, eller vilken person som helst (stor som liten) tjatar jämt och ständigt om "tänk om det är svininfluensan!" GET OVER IT, det är gammalt och inte alls roligt längre. folk skrattar t.o.m om man speak those words, varför!?


hoppas ni alla insjuknar i det, därmed basta.

fajnlääänd

tänkte slänga upp lite bilder från finland vilket jag tänkt göra ett bra tag nu men inte haft tid att göra fram tills nu :) så here they come; (ej i ordning, eller från varje dag då jag var där i 3 veckor)



   
   
     
   
    
    
    


bild 1: det första jag gjorde var att köpa ett kontantkort, endast 5 euro (y)
bild 2: dubbel regnbåge, fiiint.
bild 3: skummaste placeringen på en mugg?
konstigt med en sköldis bakom en när man ska kinka hos valtteri..
bild 4: tänkte på tito och tom när jag hittade dem här, mina lucky-charms <3
bild 5: the place to be.
bild 6: speechless.. ah, finland..
bild 7: jag steker borta vid bron.
bild 8: hade jättevackert väder varje dag =) 20+, klarblå himmel samt stekande sol.
bild 9: jag lapar sol borta vid bron.
bild 10: jag myser med min man garfield. sovsälle slår allt.
bild 11: vi plockade några liter blåbär.. yummie.
bild 12: sen gjorde vi blåbärspaj - mitt recept!
bild 13: min man tar för sig så fort jag inte är i närheten..
bild 14: återigen =)
bild 15: min älskade diiva lite pömsig?
bild 16: WOHOO!! metal!
bild 17: I'm off till ön mitt emot!
bild 18: finns inget vackrare..
bild 19: ett måste på sommaren! for old times sake.
bild 20: morbror myser framför brasan.
bild 21: egobild #1
bild 22: fick prova på blont löshår på jazzkatu, ska haffa sådana när jag får stålar över.
wihoo, im going kissie/dessie/paow!
bild 23: har vovvisen badat?
bild 24: egobild #2
bild 25: plaska tass!
bild 26: egobild 3# FJORTISVARNING!
bild 27: min man kramar kudden istället för mig =( 
bild 28: bye bye älskade finland, miss you allready.. ses snart igen!

hihi, fint va? finns mer bilder på fejjan. cheerios

humor

humör: fylld utav inre glädje ^^

har precis haft en minst sagt trevlig pratstund med en trevlig prick om en annan mindre trevlig prick som jag personligen inte tycker sådär särskilt högt om :) hon är pinsam, allt hon gör är pinsamt. hon skulle göra världen en tjänst om hon bara höll käften, alltid! det har aldrig kommit nå smart ur käften på na' så snälla, snääääälla var bara tyst. Du blir mer omtyckt då kan jag lova dig, det är vad dem alla säger.

nu är det playdate hos malin, därefter kanske tumba? vet ej.. får seee.

tudeluu

m-m-mmm

humör: starving..

..just därför ska jag ta till mina cooking-skillz och koka mig själv pasta samt gukka ned lite pesto samt riven ost när det kokat klart. purr. sen har jag och malin bestämt playdate så ska kila över dit senare :) myslördag helt enkelt.

tjingeling

dunkadunka

humör: ont i fötternaaa

paraden var AWESOME!! solen trängde sig fram till slut och det var sånt sjukt jävla drag hela paraden! röjröjröj!! :D gick längst ut med high heels, shorts och bh.. alla fotade, speciellt mig verkade det som :D det var extremt kul. var en snubbe med rosa tröja där det stod "I <3 gay porn" som ville ta foto med mig och självklart att man ställer upp på det! skulle dock vara roligare om man visste var bilden hamnade.. snubben som tog fotot hade metrojacka på sig så kanske kanske? halvnaken i tidningen, slitz here i come, haha.

anyways, roxy hann ta en massa bilder samt videos vilket är soft. bilderna kommer laddas upp här samt på facebook, på fejjan läggs även filmerna upp. nästa år blir det åka flak på paraden, volontärarbeta under prideveckan och självklart pridepark varenda dag! I have to take advantage of my bisexuality! mer att ragga på.. wihoo.

en sak som fick mig att fundera var att det var ett flertal snubbar som började ragga på mig samt roxy, hur tänkte dem då? P R I D E parad och killarna raggar på brudar, fail?

ta taaa

DET SPRICKER UPP!

PRIDE, HÄR KOMMER VI!! haha in your face regnet, nothing can stop us now..

hahaha..

ändå sen findus dog så har inte allt stått rätt till i fågelburen. lillan sitter och glor på sig själv i spegeln, kvittrar i flera olika tonlägen, precis som att hon skulle ha ett samtal med sig själv och from time to time lägger huvudet på snedden. schizofren fågel? lite grand.. trodde inte att schizofreni förekom i djurvärlden, nu har jag fått det motbevisat. stört! helt enkelt stört. dax att köpa en till pippi tror jag..




tjingeling

PRIDE!

humör: taggad men samtidigt bitter

självklart så ska det börja regna, precis när man ska dra hemifrån för att möta upp roxy inför pride-paraden som man ska gå i 4e året i rad. vad händer nu med min outfit? :( mina riktigt gräsliga, färgglada shorts samt bikiniöverdel med pride-tryck dvs regnbågsfärgerna.. får väl ninja med mig paraplyet i samma färger som bikinin och hurra under den istället.. i regnet, bland allt underbart folk.





off to slussen, tudeluu


RSS 2.0