asshole.

du är en knepig människa, jag har aldrig riktigt fattat vad fan det är du håller på med, inte ens under tiden då du var min allra bästa vän. du tror att du kan behandla folk precis hur som helst, och du tycker att JAG förändrats till det sämre - vad har inte du gjort då? jag hoppas att du är medveten om att som man bäddar får man ligga.. och behandla folk som du själv vill bli behandlad. (gosh, en stor röd ros till dem som kom på uttrycken!) du kan få så grymt mycket skit för allt du gjort nu, you just wait and see. bah, om du bara visste hur mycket du går miste om, en av världens finaste personer..




ledsen gumz, "there's plenty more fish in the sea.." <3 I'll be right here, count on it :)

off to malin! cheerios

caps lock - cock slap

humör: mätt och konfunderad

helt underbart hos malin. min souvenir var ett ägg med en dinosaurie i som man själv skulle gräva fram med hjälp utav nå random verktyg. hon tänkte tydligen på lilla nörd-tilda som är så fascinerad utav dinosaurier när hon såg den och kände sig tvungen att köpa. THÄNX mate! skitskoj med reunion dessutom, helt otroligt hur mycket vi hade att prata om efter alla dessa år, splendid! vi ska ses snart igen hela gänget efter att saga kommer från sin resa från västkusten :) grattis till förlovningen! hoppas verkligen det bästa för er ;) själv varit förlovad så jag är en aning tveksam men ni är som gjorda för varandra.

damn, alldeles för mycket text redan märkte jag nu, inte kul att läsa sådant. ska i alla fall nu dra över till malin och ha disney samt queer as folk marathon hela natten med te, gifflar och godis, helmys. märsta är ingenting för mig ikväll..



 
brian kinney, bland världens läckraste killar, m-m-mm. ge mig ett frikort någon ;)

tjingeling

wihooo

humör: taggad till max

ska om en cirkus 30min knalla till kärrtorps centrum för att möta upp min gamla vän saga, därefter ska vi rulla vidare till malin och kalasa lite. saga var det snart 2 år sedan jag riktigt träffade sist, vi var bästa vänner under högstadiet och nu är det reunion på g, super! malin har med sig en souvenir från berlin till mig så det ska bli skoj att se vad det kan vara.. jag har mina aningar ;)

därefter drar jag förmodligen till stan till sebbe, sen till märsta.. knivigt, ja, kanske ser till att träffa linus på vägen, var ett tag sen där med. han bor ju ändå på vägen :) nu måste jag hinna fixa mig så att jag kommer iväg i tid. uppdaterar senare, WHOA!!

tjingeling


kanske, kanejske

humör: hyperaktiv

pelle gled precis förbi här och föreslog att vi skulle leka i morgon, frågan är då bara om jag ska orka åka till märsta eller icke? långt att åka, men förmodligen skoj sälle.. jag har beslutsångest. kanske avslutar kvällen där efter att jag varit med sebbe + folk i stan och käkat/kalasat? eller ännu bättre, rönninge? eller varför inte på värmdö? tias eller tito.. ah, svårt det där. saknar alla mina grabbar :(



tom och jag kom även framt till att vi ska till galway efter jul till hans släkt och bo där ett par dagar. SJUKT mys, alltid velat åka till irland, och just galway.. purr. språket, landet, folket.. PURR!! :D åh älskade tom..












nu ska jag sätta på en rulle och bädda ned mig i min säng för första gången på 4 veckor samt smälla i mig mumma. den här kvällen är tillägnad till MIG och ingen annan, hihi, i <3 me-time.  (cha fjortis)

tjingeling




happytime

humör: lycklig

drog till x igår natt då x insisterade att jag skulle komma dit så x kunde göra mig piggare efter gårdagens händelser, och det fungerade galant, as usual. sättet x höll om mig på under natten/morgonen.. gosh, like never before. you don't know what you do to me.
i morse passade jag också på att träffa nigöle en snabbis på morgonen innan hon skulle till grönan och den där kramen värmde som jag vet inte vad, tackar kärleken :D

nu kommer snart pelle + polare och ska hälsa på här. rapist. därefter drar jag förmodligen till tumba igen, för ovanlighetens skull =) alla är skitglada över att jag kommit hem, hade helfel igår, det är underbart. blir en hel del träffaträffaträffa nu den kommande veckan, got some catching up to do, särskilt med nigöle <3

nu ska jag glo igenom finlandbilderna och välja ut vilka jag vill publicera här. blev en hel del.

ta taaa

hatahatahata

humör: depp och EXTREMT bitter

kom precis hem från mitt älskade finland, och min dag förstördes så fort jag klev av båten och träffade far min som hämtade mig från hamnen. först får jag veta att findus är död.. ja, så illa är det. R.I.P sötnos, kommer alltid att minnas dig. och det första jag gör så fort jag sätter min fot hos mor är att börja bråka - inte lite heller. har precis blivit utslängd och ska snart ta mitt pick och pack och rulla till rönninge. tito till räddning.

lägger upp bilder från finland när jag har ork och lust, nu vill jag bara tjura pga. mina s.k vänner. alla har tjatat i några veckor nu att jag ska komma hem, och när jag väl gör det, är någon glad över det? NEJ uppenbarligen inte. jag orkar inte det här. depp-sverige. depp-väder. depp-folk.
lite uppskattning hade inte varit fel.

tjingeling

it's the final countdown

humör: finally.. relaxed!

i helgen blir det kalas hos valtteri där jag ska bo över helgen, yaaay.
- vilket innebär INTERNET!! dubbelyay!


rastaman =)

näpp, I'm off. vi hörs via inthäärnhäät. nås också på telefunken annars om det är något JÄÄÄTTEviktigt!  det kostar.. men det är jag väl värd i alla fall? hihi, en liten slant. I'll miss my birdies and råttz.. buäh..

SOL, BÄRS OCH VÄRME - ready or not, nu kommer jag :D

tudeluuuu

jambalaya!

humör: exalterad but yet trött

blixt och dunder, magiska under. det blixtrar utav bara helvete här.. ser fan rätt ballt ut med kolsvart himmel och ljusa blixtrar, snyggt kontrast. det är vid sådana här tillfällen man ska ha en high-tech systemkamera och få det på bild egentligen..

glor på 2 ½ men och inväntar sömnen för tillfället. har sjukt stor lust att skalla kudden, är dock väldans svårt när man är nervös och har mycket, MYCKET att tänka på. bah, sämst. skulle vara soft att få igång nätet också och någon annan hemsida än blogg.se men nä, not for me. vill hinna in på bdb och fejjan innan jag drar men det verkar ej ske inom den närmaste framtiden. jeez', endast 6h kvar sedan smäller det.. har inte fattat det ännu!

SONISPHERE HERE I COME!! metallica, lamb, anthrax, mastodon, machine head.. I'll be there <3 av alla ställen i heeela finland, så väljer dem att spela i MIN, MIIIIN hemstad, vilka är oddsen? en sketen liten stad långt upp i helvetes arslet! lycka!



och sen när tar det 9h och 28min att ladda hem EN enda låt? verkar som att den mötley låten inte är till för mig :<

tjingeling

the law of attraction

humör: smått panikslagen och nervös

well well well, lucky me! jag ska äntligen få åka silja europa igen. inte gjort det på snart 2 år utan det har alltid varit snusk-galaxy. jävla polskibåt, sist jag åkte så var det fullt utav skalbaggar i vår hytt, inte okej?!

ska dock bli trist att knata runt på en dagsbåt helt ensam i 12h utan hytt. blir väl till att ragga drinkar och hälla i sig kopp efter kopp med kaffe. kanske träffar någon intressant och juste person eller två? skulle inte vara helt fel. nå justa finnar eller varför inte svenskar? engelsmän går också hem.. jag antar att det blir vad man gör det till. önska mig lycka till dock att någon mysgubbe inte våldtar mig under min långa resa.


dagen börjar tidigt..


båtresan likaså..



och slutligen buss i 3 ½h till Luvia - FUN! hoppas inte ipoden vänder mig ryggen..


jag återkommer! tjingeling

sex för munnen. munsex?

humör: pömsig!

yumm.. äpple doppat i vit choklad.. nu förstår jag folk när de säger matorgasm, wow.




lätt värt!

KABOOOOMM!!

YAIKS!! blixten slog ned precis framför mitt fönster i köket! snacka läbbigt på hög nivå! grannens barn började tjuta också, gotta love papperstunna väggar..

jag älskar regn, åska och blixtrar, dock vill jag ej avnjuta dem ensam. det mysigaste är när man kan kura ihop sig med sin beloved one och kela tillsammans med en kopp kaffe till åskans ljuva buller och regnets avslappnande pisk mot fönsterbrädan.. fast nä, ändå inte. allt det där kommer tvåa. det absolut mysigaste är att sitta i en bastu med en lonkero i handen och björkris i den andra under detta väder.. ah, säger jag bara! DET är guld värt! eller kanske dyka så att man är precis under vattenytan och höra regnet sippra på ovansidan, jeez' jag saknar finland.. och snart är jag där <3

HA SÅ KUL I REGNET ALLA! =) vi i finland ska få 25+ C och stekande sol några veckor framåt nu, sucks to be you guys.

åter till packandet,


cheerios.


suck, pust, stön

humör: stressad

efter att ha svävat på de små, rosa molnen som jag alltid gör i x's närhet så har jag äntligen tagit mig ned på jorden så fort jag satte min fot här hemma. kvällen igår och morgonen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig men dem dög väl.. typ. var hur som helst skit härligt att få träffa x igen, några dagar känns som en evighet.. vi kom icke fram till något heller och det är rätt B men x väntar tydligen på mig ivrigt tills jag kommer hem till sverige igen.

eller hem och hem, känns inte som att jag hör hemma här.. bara halvt.. står med ena foten i finland och med andra i sverige och vet ej var jag ska ta vägen riktigt. i sverige ses jag som "finne" och i finland ses jag som en "svenne" lite pinsamt.. ^^

nu är det bara disken och blanketten jag har kvar.. samt få tag på sebbe som ninjat mitt nitbälte, känner mig grymt naken utan den av nå konstig anledning, så måste träffa honom en snabbis innan jag beger mig bort från regniga sverige. mina glajjor måste jag också hämta från söder senare då x kommer med dem.. älskar när folk slarvar bort MINA grejer ><

tjingeling

seize the day or die regretting the time you lost

humör: glad tilda

FOUND IT! AHA!
varför är det alltid så att så fort man letar efter något och inte hittar det så har man det antingen i handen eller i fickan.. well dah, hände mig precis. haha fan vad bitter jag blev, slängde pennan i väggen, hoppas det sved din jävel! Nu är det bara duschen som återstår och därefter ska man börja rulla in mot stan, yay, synd bara att det är sämst väder. blir förmodligen en kaffe på någit mysigt hak istället för en glass i kungsan som tänkt.

höjden utav "kärleksdepp" är när man blir sotis på sina gojjor när de sitter och pyssas och putsar varandra.. hemska tanke. skäms tilda! dax att ta till med drastiska åtgärder!! jag nås på luren i alla fall gott folk, för en gångs skull!

tjingeling

WHOA!

humör: tålamodet sviker mig

jag är fan grym! eftersom att jag är dödsrädd för hästar och vägrar praktisera i hågelbyparkens 4H-gård med alla äckliga hästar så har jag suttit och skrivit mail till diverse djuraffärer och dylikt, och det är hittills 5 utav 7 som vill ha mig! de gillade min presentation och tar emot mig med öppna armar efter sommarlovet -YAY!!
blir förmodligen hagsätra zoo eller bromma zoomarknad, får se vilken jag faller för när jag går på besök. de har båda en massa söta gojjor.. ett måste!

 elleeer....


åter till sökandet,

tjingeling

no pain, no gain



det är fan något med att vakna tidigt, käka och sedan slänga sig på sängen och somna om igen med volbeat dunkandes i bakgrunden och vakna sent därefter till volbeat återigen.. vilket jag gjort nu. känner mig totalt utvilad vilket nu resulterat i en aning irriterande hyperaktivitet. tacka fan för att jag ska träffa bengan snart, få utlopp för all min extra energi samt kanske får tänka på annat för en gångs skull? låten beskriver mina tankar till punkt och pricka nu, dock så får den mig smått sne också, men tja, våga och vinn är mitt motto, skulle vara skoj om x också tänkte så. very well.

nu blir det hus i helvete i jakt efter min ögonbrynspenna.. den har gömt sig för mig och vägrar svara på mitt "maaarco..?" ett "polo" skulle underlätta en heeel del. på återseende!

tjingeling





<3

humör: fortfarande nedstämd..

i sådana här dystra tider är det alltid mys med folk som faktiskt bryr sig om en.

" tänk efter bara om han verkligen e en bra kille för dig sötnos.. vill inte se dig sårad vill se ditt söta leende o dina ironiska skämt.. du är bäst tilda du förjänar de bästa <3<3 älskar dig! " tom, jag älskar dig med.

"YES nu har jag chansen o säga att du är den coolaste och bästa tjejvännen jag har asså :D du är helt underbar och förtjänar det bästa av det mesta HEHE :) hoppas du tar åt dig av att jag tycker så. När du blir glad så blir jag glad utan bekymmer! Och vi måste träffas snart lägger jag till <3" tito, jag älskar dig med.

you guys make me smile, och sånt behövs när man är lite sne. tack för att ni finns grabbar <3

 
  Tom <3                            Tito <3

tjingeling

to do innan fihihinland


tjingeling


you don't know what you do to me

humör: sjukt seg och en aning nedstämd

har bestämt mig för att ta upp bloggen än en gång efter många om och men. den kommer dock inte bli som alla andras där jag berättar vad jag äter eller vad jag gör om dagarna, provocerande texter står jag helst förbi om inte det handlar om djurrätt, då jävlar skriver jag precid vad jag vill!

nu sitter jag bara och funtar på vad jag ska göra med x. jag vill ge personen all tid i världen men ju längre tid x får mig att vänta ju mer kommer jag hoppas och högre förväntningar kommer jag även få, men desto mer knäckt kommer jag bli om jag får ett fuck it.  x får mig verkligen head over heels, att kärlek alltid ska vara så sjukt komplicerat. orkar ej.. ><

nu ska jag fortsätta glo på dolt under ytan, ensam, kommer förmodligen dö med tanke på att jag är världens mest lättskrämda person, tyckte till och med att sjätte sinnet var läbbig.. nå mer som tyckte det?

jag vill också lära mig cykla då jag är extremt sugen på att dra till sleven och köpa jordnötsringar samt piggelin.. attanz. gå är ingenting som passar mig en bakisdag som denna. saknar nigöle också :/ mys att ha dig här <3

    
slänger upp lite bilder från min och matajas baddag på ingarö, han bodde alldeles för fint..

tjingeling

RSS 2.0